Juustoinen kalavuoka

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

3,000 KG Seitikuutio, pakaste
0,050 KG Sipulikuutio, pakaste
0,100 KG Purjoviipale, pakaste

Levitä voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan seikuutiot.(kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, jotta sei ehtii sulaa).
Sekoita sipulikuutiot sekä purjoviipaleet keskenään ja levitä seikuutioiden päälle.

1,600 L Vesi
0,200 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,040 KG IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset
0,200 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,012 KG IsoMitta Kalaliemi -ainekset
Suola

Sekoita kaikki liemen ainekset tasaisesti veteen ja kaada GN-vuokaan muiden ainesten päälle.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

Paista yhdistelmäpaistolla 160asteessa 65%% kosteudella 25min. (Kuitenkin niin, että sisälämpömittarilla on tehty mittaus)

Jäähdytys C&C- menetelmällä keittiön oman työprosessin mukaisesti.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu