Lue uusin asiakaslehti
Juustoinen kalavuoka
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(2 ääntä, keskiarvo 4,00)

Juustoinen kalavuoka

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
3,000 kg Seitikuutio, pakaste
0,050 kg Sipulikuutio, pakaste
0,100 kg Purjoviipale, pakaste

Levitä voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan seikuutiot.(kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, jotta sei ehtii sulaa).

Sekoita sipulikuutiot sekä purjoviipaleet keskenään ja levitä seikuutioiden päälle.

1,600 l Vesi
0,200 kg IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,040 kg IsoMitta Sitruuna-tillikylmäkastikeainekset
0,200 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,012 kg IsoMitta Kalaliemiainekset
Suola

Sekoita kaikki liemen ainekset tasaisesti veteen ja kaada GN-vuokaan muiden ainesten päälle.

Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

Paista yhdistelmäpaistolla 160asteessa 65% kosteudella 25min. (Kuitenkin niin, että sisälämpömittarilla on tehty mittaus)

Jäähdytys C&C- menetelmällä keittiön oman työprosessin mukaisesti.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu