Juustoinen kalavuoka
Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg
3,000 kg | Seitikuutio, pakaste |
0,050 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,100 kg | Purjoviipale, pakaste |
Levitä voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan seikuutiot.(kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, jotta sei ehtii sulaa).
Sekoita sipulikuutiot sekä purjoviipaleet keskenään ja levitä seikuutioiden päälle.
1,600 l | Vesi |
0,200 kg | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
0,040 kg | IsoMitta Sitruuna-tillikylmäkastikeainekset |
0,200 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,012 kg | IsoMitta Kalaliemiainekset |
Suola |
Sekoita kaikki liemen ainekset tasaisesti veteen ja kaada GN-vuokaan muiden ainesten päälle.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Paista yhdistelmäpaistolla 160asteessa 65% kosteudella 25min. (Kuitenkin niin, että sisälämpömittarilla on tehty mittaus)
Jäähdytys C&C- menetelmällä keittiön oman työprosessin mukaisesti.