Tilaa uutiskirje
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Juustoinen kalavuoka

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

3,000 KG Seitikuutio, pakaste
0,050 KG Sipulikuutio, pakaste
0,100 KG Purjoviipale, pakaste

Levitä voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan seikuutiot.(kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, jotta sei ehtii sulaa).
Sekoita sipulikuutiot sekä purjoviipaleet keskenään ja levitä seikuutioiden päälle.

1,600 L Vesi
0,200 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,040 KG IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset
0,200 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,012 KG IsoMitta Kalaliemi -ainekset
Suola

Sekoita kaikki liemen ainekset tasaisesti veteen ja kaada GN-vuokaan muiden ainesten päälle.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

Paista yhdistelmäpaistolla 160asteessa 65%% kosteudella 25min. (Kuitenkin niin, että sisälämpömittarilla on tehty mittaus)

Jäähdytys C&C- menetelmällä keittiön oman työprosessin mukaisesti.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka