Lue uusin asiakaslehti
Keltainen papucurry
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Keltainen papucurry

Annoksia: 11 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 1,76 kg

0,025 l Rypsiöljy
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,005 kg Curry
0,001 kg Kurkuma
0,050 kg Kookoshiutale
0,010 kg Valkosipuli

Freesaa öljyssä sipulit, curry, kurkuma, kookoshiutaleet ja valkosipuli.

0,600 kg Kukkakaalipala, pakaste
0,500 kg Papusekoitus

Lisää kohmeiset kukkakaalinuput ja pavut (esikeitetty papusekoitus). Sekoittele padassa ja anna kuullottua hetki.

0,020 l Sitruunamehu, makeuttamaton
0,050 l Touch of Taste Kasvisfondi
0,006 kg Suola
0,500 l Kookosmaito, säilötty
0,100 kg IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset
0,010 kg Korianteri, tuore

Lisää pataan sitruunamehu, Touch of Taste Kasvisfondi, suola, kookosmaito ja IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset. Kuumenna ja keitä hetki (n.5-10min) niin, että kukkakaalet ovat hiukan pehmenneet.

Lisää lopuksi tuoretta korianteri silppua.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu