Keltainen papucurry
Annoksia: 11 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 1,76 kg
0,025 | L | Rypsiöljy |
0,100 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,005 | KG | Curry |
0,001 | KG | Kurkuma |
0,050 | KG | Kookoshiutale |
0,010 | KG | Valkosipuli |
Freesaa öljyssä sipulit, curry, kurkuma, kookoshiutaleet ja valkosipuli.
0,600 | KG | Kukkakaalipala, pakaste |
0,500 | KG | Papusekoitus |
Lisää kohmeiset kukkakaalinuput ja pavut (esikeitetty papusekoitus). Sekoittele padassa ja anna kuullottua hetki.
0,020 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,050 | L | Touch of Taste Kasvisfondi |
0,006 | KG | Suola |
0,500 | L | Kookosmaito, säilötty |
0,100 | KG | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
0,010 | KG | Korianteri tuore |
Lisää pataan sitruunamehu, Touch of Taste Kasvisfondi, suola, kookosmaito ja IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset. Kuumenna ja keitä hetki (n.5-10min) niin, että kukkakaalet ovat hiukan pehmenneet.
Lisää lopuksi tuoretta korianteri silppua.