Kermainen juureslihapata

Kermainen juureslihapata

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,250 L Ruokaöljy
10,000 KG Porsaan E-kuutio
1,000 KG Sipuli, kuorittu
0,005 KG Mustapippuri, jauhettu

Lisää GN-vuokaan öljy, liha, pippuri, sipulit. Sekoita ja anna maustua huoneenlämmössä 30 min. max 3 kg lihaa / 65mm 1/1 GN-vuoka.
Ruskista lihat yhdistelmpaistolla 160ºC 20 min välillä sekoittaen. Tarvittaessa jatka hauduttamista uunissa höyrykeitolla tai keittopadassa, kunnes liha mureaa.

0,150 KG Sokeri
2,000 KG Keittojuures Maxi, pakaste
5,000 L Vesi
0,005 KG Rosmariini

Kaada lihat pataan. Lisää juurekset, vesi ja yrttimausteet. Keitä kunnes kasvikset miltei kypsiä.

0,500 KG IsoMitta Kerma kastike-/keittopohja -ainekset
0,300 KG IsoMitta Lihaliemi -ainekset
1,000 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
1,500 L Vesi
Suola

Valmista vedestä ja pohja-aineksista suurus ja saosta pata. Lisää lopuksi lihaliemi ja kasvirasvasekoite.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Tarjoa perunoiden ja puolukkasurvoksen kera

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu