Lue uusin asiakaslehti
Kermainen juureslihapata
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Kermainen juureslihapata

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
0,250 l Ruokaöljy
10,000 kg Porsaan E-kuutio
1,000 kg Sipuli, kuorittu
0,005 kg Mustapippuri, jauhettu

Lisää GN-vuokaan öljy, liha, pippuri, sipulit. Sekoita ja anna maustua huoneenlämmössä 30 min. max 3 kg lihaa / 65mm 1/1 GN-vuoka.

Ruskista lihat yhdistelmpaistolla 160ºC 20 min välillä sekoittaen. Tarvittaessa jatka hauduttamista uunissa höyrykeitolla tai keittopadassa, kunnes liha mureaa.

0,150 kg Sokeri
2,000 kg Keittojuures Maxi, pakaste
5,000 l Vesi
0,005 kg Rosmariini

Kaada lihat pataan. Lisää juurekset, vesi ja yrttimausteet. Keitä kunnes kasvikset miltei kypsiä.

0,500 kg IsoMitta Kermakastike-/keittopohja-ainekset
0,300 kg IsoMitta Lihaliemiainekset
1,000 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
1,500 l Vesi
Suola

Valmista vedestä ja pohja-aineksista suurus ja saosta pata. Lisää lopuksi lihaliemi ja kasvirasvasekoite.

Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

Tarjoa perunoiden ja puolukkasurvoksen kera

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu