Kermainen juureslihapata

Kermainen juureslihapata

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,250 L Ruokaöljy
10,000 KG Porsaan E-kuutio
1,000 KG Sipuli, kuorittu
0,005 KG Mustapippuri, jauhettu

Lisää GN-vuokaan öljy, liha, pippuri, sipulit. Sekoita ja anna maustua huoneenlämmössä 30 min. max 3 kg lihaa / 65mm 1/1 GN-vuoka.
Ruskista lihat yhdistelmpaistolla 160ºC 20 min välillä sekoittaen. Tarvittaessa jatka hauduttamista uunissa höyrykeitolla tai keittopadassa, kunnes liha mureaa.

0,150 KG Sokeri
2,000 KG Keittojuures Maxi, pakaste
5,000 L Vesi
0,005 KG Rosmariini

Kaada lihat pataan. Lisää juurekset, vesi ja yrttimausteet. Keitä kunnes kasvikset miltei kypsiä.

0,500 KG IsoMitta Kerma kastike-/keittopohja -ainekset
0,300 KG IsoMitta Lihaliemi -ainekset
1,000 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
1,500 L Vesi
Suola

Valmista vedestä ja pohja-aineksista suurus ja saosta pata. Lisää lopuksi lihaliemi ja kasvirasvasekoite.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Tarjoa perunoiden ja puolukkasurvoksen kera

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka