Kermainen juureslihapata
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg
0,250 | L | Ruokaöljy |
10,000 | KG | Porsaan E-kuutio |
1,000 | KG | Sipuli, kuorittu |
0,005 | KG | Mustapippuri, jauhettu |
Lisää GN-vuokaan öljy, liha, pippuri, sipulit. Sekoita ja anna maustua huoneenlämmössä 30 min. max 3 kg lihaa / 65mm 1/1 GN-vuoka.
Ruskista lihat yhdistelmpaistolla 160ºC 20 min välillä sekoittaen. Tarvittaessa jatka hauduttamista uunissa höyrykeitolla tai keittopadassa, kunnes liha mureaa.
0,150 | KG | Sokeri |
2,000 | KG | Keittojuures Maxi, pakaste |
5,000 | L | Vesi |
0,005 | KG | Rosmariini |
Kaada lihat pataan. Lisää juurekset, vesi ja yrttimausteet. Keitä kunnes kasvikset miltei kypsiä.
0,500 | KG | IsoMitta Kerma kastike-/keittopohja -ainekset |
0,300 | KG | IsoMitta Lihaliemi -ainekset |
1,000 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
1,500 | L | Vesi |
Suola |
Valmista vedestä ja pohja-aineksista suurus ja saosta pata. Lisää lopuksi lihaliemi ja kasvirasvasekoite.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Tarjoa perunoiden ja puolukkasurvoksen kera