Lue uusin asiakaslehti
Keväinen kasvisrisotto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Keväinen kasvisrisotto

Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 6,16 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
1,200 kg Risotto riisi
0,400 kg Sipulikuutio, pakaste
1,000 kg Slaattivihannes-soijapapusekoitus, pakaste
2,400 l Vesi
0,180 kg IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,800 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,100 l Touch of Taste Kanafondi
0,010 kg Suola
0,100 kg Emmental, raaste
0,200 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,006 kg Curry
0,006 kg Kurkuma
0,003 kg Rakuuna

Sekoita voideltuun 65 mm 1/1 GN-vuokaan riisi, salaattivihannes-soijapapusekoitus ja sipuli.

Sekoita IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset veteen, lisää loput liemen ainekset ja kaada vuokaan.

Lisää suolaa makusi mukaan. Lientä noin 3,5 l/vuoka. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Paista yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa (60 % kosteus) 35 minuuttia. Anna vetäytyä 5-10 min ennen tarjoamista.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu