Tilaa uutiskirje
Keväinen kasvisrisotto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Keväinen kasvisrisotto

Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 6,16 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

1,200 KG Risotto riisi
0,400 KG Sipulikuutio, pakaste
1,000 KG Slaattivihannes-soijapapusekoitus, pakaste
2,400 L Vesi
0,180 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,800 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,100 L Touch of Taste Kanafondi
0,010 KG Suola
0,100 KG Emmental, raaste
0,200 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,006 KG Curry
0,006 KG Kurkuma
0,003 KG Rakuuna

Sekoita voideltuun 65 mm 1/1 GN-vuokaan riisi, salaattivihannes-soijapapusekoitus ja sipuli.

Sekoita IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset veteen, lisää loput liemen ainekset ja kaada vuokaan.
Lisää suolaa makusi mukaan. Lientä noin 3,5 l/vuoka. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Paista yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa (60 %% kosteus) 35 minuuttia. Anna vetäytyä 5-10 min ennen tarjoamista.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka