Kirjolohimureke
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg
1,600 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
2,400 l | Vesi |
0,680 kg | IsoMitta Kylmäsuurustuva perunasose |
0,300 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,200 l | Touch of Taste Kalafondi |
0,080 kg | Tilli, hienonnettu, pakaste |
0,050 kg | Suola |
0,015 kg | Sitruunapippuri |
0,004 kg | Valkopippuri, jauhettu |
10,000 kg | Kirjolohimassa |
1,400 kg | Munamassa |
0,600 kg | Sipulikuutio, pakaste |
Voitele tarvittava määrä GN-vuokia (4 kpl/100 ann.)
Mittaa pataan IsoMitta kasvirasvasekoite ja vesi.
Sekoita joukkoon perunahiutaleet, sitruunamehu, Touch of Taste kalafondi ja muut mausteet.
Lisää joukkoon sulanut kirjolohimassa, munamassa sekä sulaneet sipulikuutiot.
Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa massa 4,3 kg/vuoka.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150°C:ssa, kosteus 50 % n. 40 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Uuni ja uunin täyttöaste vaikuttaa tuotteen kypsymisaikaan.
Tarjoa kuoripäällisten keitettyjen perunoiden kanssa.