Kirjolohimureke
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg
1,600 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
2,400 | L | Vesi |
0,680 | KG | IsoMitta Kylmäsuurustuva Perunasose -ainekset |
0,300 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,200 | L | Touch of Taste Kalafondi |
0,080 | KG | Tilli, hienonnettu, pakaste |
0,050 | KG | Suola |
0,015 | KG | Sitruunapippuri |
0,004 | KG | Valkopippuri, jauhettu |
10,000 | KG | Kirjolohimassa |
1,400 | KG | Munamassa |
0,600 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
Voitele tarvittava määrä GN-vuokia (4 kpl/100 ann.)
Mittaa pataan IsoMitta kasvirasvasekoite ja vesi.
Sekoita joukkoon perunahiutaleet, sitruunamehu, Touch of Taste kalafondi ja muut mausteet.
Lisää joukkoon sulanut kirjolohimassa, munamassa sekä sulaneet sipulikuutiot.
Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa massa 4,3 kg/vuoka.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150°C:ssa, kosteus 50 %% n. 40 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Uuni ja uunin täyttöaste vaikuttaa tuotteen kypsymisaikaan.
Tarjoa kuoripäällisten keitettyjen perunoiden kanssa.