Klassinen sitruuna-marenkitorttu
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 105 g
Määrä: 1,05 kg
0,450 | KG | Murotaikina, pakaste |
0,300 | L | Vesi |
0,070 | KG | IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset |
0,145 | KG | Kananmunan valkuainen |
0,120 | KG | Sokeri |
Vuoraa voideltu piirakkavuoka murotaikinalla. Mikäli teet tämän GN- vuokaan (1/1-45) tee täyte kolminkertaisena.
Paista murotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan ja jäähdytä.
Sekoita vesi ja kiisseliaines keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää loppuvaiheessa sokeri joukkoon.
Laita piirakkapohjan päälle sitruunakiisseli ja päälle marenki.
Paista uunissa 220 °C:ssa n. 5 min.