Klassinen sitruuna-marenkitorttu
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 105 g
Määrä: 1,05 kg
0,450 kg | Murotaikina, pakaste |
0,300 l | Vesi |
0,070 kg | IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset |
0,145 kg | Kananmunan valkuainen |
0,120 kg | Sokeri |
Vuoraa voideltu piirakkavuoka murotaikinalla. Mikäli teet tämän GN- vuokaan (1/1-45) tee täyte kolminkertaisena.
Paista murotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan ja jäähdytä.
Sekoita vesi ja kiisseliaines keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää loppuvaiheessa sokeri joukkoon.
Laita piirakkapohjan päälle sitruunakiisseli ja päälle marenki.
Paista uunissa 220 °C:ssa n. 5 min.