Laivapojan lasagne
Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 5,25 kg
0,170 | KG | IsoMitta Valkoinen peruskastikeainekset |
2,000 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
Valmista valkokastike pakkauksen ohjeen mukaan.
0,030 | KG | IsoMitta Kalaliemi -ainekset |
0,010 | KG | Valkopippuri, jauhettu |
0,400 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
Mausta kastike IsoMitta Kalaliemiaineksella, valkopippurilla ja halutessasi valkosipulilla. Lisää puolet juustoraasteesta kastikkeeseen ja sekoita.
0,400 | KG | Purjosipuli |
0,100 | KG | Tilli, tuore |
0,400 | KG | Katkarapu, pakaste |
1,500 | KG | Kirjolohifilee, tuore tai pakaste |
Leikkaa purjosipuli renkaiksi ja hienonna tilli. Lisää tilli, purjorenkaat ja sulatetut katkaravut kastikkeeseen.
Viipaloi kirjolohifilee ohuiksi viipaleiksi. Halutessasi voit suolata viipaleet kevyesti.
0,750 | KG | Lasagnelevy |
Laita 65 mm 1/1 GN-vuokaan kerroksittain kastiketta, lohiviipaleita ja lasagnelevyjä siten, että päällimmäiseksi tulee kastiketta. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 175°C:n lämmössä noin 1 tunti.
Vinkki: Halutessasi korvaa kirjolohi tonnikalalla tai savukalalla.