Maistuva mansikkasalaatti
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 140 g
Määrä: 1,4 kg
0,150 kg | Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta |
1,000 l | vesi |
Keitä pasta sopivan napakaksi ja jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä.
Kastike: | |
0,100 l | Rypsiöljy |
0,010 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
0,010 kg | Basilika, tuore |
0,005 kg | Persilja |
0,005 kg | Santa Maria Wasabi sesame mausteseos |
0,001 kg | Valkosipuli |
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset tehosekoittimessa.
Sekoita jäähdytetyt ja valutetut pastat kastikikkeeseen ja anna vetäytyä kylmässä.
0,200 kg | Varhaiskaali |
0,100 kg | Friseesalaatti |
0,100 kg | Mansikka |
0,100 kg | Avokado |
0,100 kg | Vesimeloni |
Suikaloi varhaiskaali ja friseesalaatti. Lohko mansikat, avocado ja vesimeloni.
Asettele pastaa ja muita raaka aineita kerroksittain tarjoilukulhoon, koristele friseesalaatilla.
Tarjoile salaatti kesäisten grilliruokien kaverina tai buffetpöydässä.