Majatalon Isännän Pastavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
1,000 | KG | Kierremakaroni |
Mittaa voideltuihin 65 mm 1/1 GN-vuokiin raaka pasta.
0,020 | L | Ruokaöljy |
0,200 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,500 | KG | Savukinkkusuikale |
0,025 | KG | Valkosipuli, rouhittu, pakaste |
0,002 | KG | Valkopippuri, jauhettu |
3,000 | L | Vesi |
Kuullota sipulit ja kinkkusuikaleet öljyssä mausteiden kera. Lisää vesi ja anna kiehahtaa.
0,500 | L | Vesi |
0,250 | KG | IsoMitta Juusto kastike-/keittopohja-ainekset |
0,500 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,150 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
Sekoita juustokastike pieneen vesi määrään ja lisää suuruksena kiehuvaan nesteeseen. Anna kiehahtaa, lisään halutessasi joukkoon kasvirasvasekoitetta. Tarkista valmiin kastikkeen suola, kinkkujen suolapitoisuudessa on eroja.
Kaada kastike pastan joukkoon vuokaan n. 3,5 l / vuoka , sekoita. Lisää pintaan juuustoraastetta.
Kypsennä yhdistelmä toiminolla (kosteus 60 %%) 140ºC n.30 min.