Majatalon Isännän Pastavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
1,000 kg | Kierremakaroni |
Mittaa voideltuihin 65 mm 1/1 GN-vuokiin raaka pasta.
0,020 l | Ruokaöljy |
0,200 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,500 kg | Savukinkkusuikale |
0,025 kg | Valkosipuli, rouhittu, pakaste |
0,002 kg | Valkopippuri, jauhettu |
3,000 l | Vesi |
Kuullota sipulit ja kinkkusuikaleet öljyssä mausteiden kera. Lisää vesi ja anna kiehahtaa.
0,500 l | Vesi |
0,250 kg | IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset |
0,500 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,150 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Sekoita juustokastike pieneen vesi määrään ja lisää suuruksena kiehuvaan nesteeseen. Anna kiehahtaa, lisään halutessasi joukkoon kasvirasvasekoitetta. Tarkista valmiin kastikkeen suola, kinkkujen suolapitoisuudessa on eroja.
Kaada kastike pastan joukkoon vuokaan n. 3,5 l / vuoka , sekoita. Lisää pintaan juuustoraastetta.
Kypsennä yhdistelmä toiminolla (kosteus 60 %) 140ºC n.30 min.