Lue uusin asiakaslehti
Marjasadon mustikka-puolukkakakku
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Marjasadon mustikka-puolukkakakku

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 110 g
Määrä: 1,32 kg

0,180 kg Vetopohja, vaalea
0,050 l Sekamehu, sokeroitu
0,070 kg Kuningatarhillo

Pohja:

Leikkaa vetopohja rengasvuokaan sopivaksi. Kastele pohja sekamehulla ja levitä päälle kuningatarhillo.

0,050 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,150 kg Maitorahka, laktoositon
0,250 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,050 kg Puolukka, pakaste
0,150 kg IsoMitta Puolukkamousseainekset

Täyte:

Vaahdota yleiskoneessa maito, rahka, puolukat, vispautuva vaniljakastike ja IsoMitta Puolukkamousse -ainekset.Levitä vaahto pohjan päälle. Lyö rengasvuokaa pöytään, että vaahto leviää tasaisesti ja ilmataskut poistuvat.

Tasoita pinta.

0,050 kg IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset
0,130 kg Mustikka, pakaste
0,006 kg Liivatelehti
0,300 l Vesi

Kiille:

Valmista kiisseli pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata liotetut liivatteet mikrossa ja lisää kiisselin joukkoon. Kaada jäähtynyt seos kakun pintaan ja anna hyytyä kylmässä n.1h

Kakun voi pakastaa kiilteen hyydyttyä.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu