Marjasadon mustikka-puolukkakakku
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 110 g
Määrä: 1,32 kg
0,180 kg | Vetopohja, vaalea |
0,050 l | Sekamehu, sokeroitu |
0,070 kg | Kuningatarhillo |
Pohja:
Leikkaa vetopohja rengasvuokaan sopivaksi. Kastele pohja sekamehulla ja levitä päälle kuningatarhillo.
0,050 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,150 kg | Maitorahka, laktoositon |
0,250 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
0,050 kg | Puolukka, pakaste |
0,150 kg | IsoMitta Puolukkamousseainekset |
Täyte:
Vaahdota yleiskoneessa maito, rahka, puolukat, vispautuva vaniljakastike ja IsoMitta Puolukkamousse -ainekset.Levitä vaahto pohjan päälle. Lyö rengasvuokaa pöytään, että vaahto leviää tasaisesti ja ilmataskut poistuvat.
Tasoita pinta.
0,050 kg | IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset |
0,130 kg | Mustikka, pakaste |
0,006 kg | Liivatelehti |
0,300 l | Vesi |
Kiille:
Valmista kiisseli pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata liotetut liivatteet mikrossa ja lisää kiisselin joukkoon. Kaada jäähtynyt seos kakun pintaan ja anna hyytyä kylmässä n.1h
Kakun voi pakastaa kiilteen hyydyttyä.