Napolilainen Lasagne

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

0,040 L Ruokaöljy
0,200 KG Sipulikuutio, pakaste
0,600 KG Suikalevihannes, pakaste
0,005 KG Tilli, hienonnettu, pakaste
0,002 KG Mustapippuri, jauhettu

Kuullota sipulit, suikalevihannekset ja mausteet öljyssä.

0,350 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,400 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
2,400 L Vesi
0,800 KG Tonnikala öljyssä
Suola

Lisää vesi ja pohja-aines. Sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.
Lisää tonnikala kastikkeeseen.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

0,150 KG Juustoraasteseos, laktoositon
1,000 KG IsoMitta Lasagnelevy

Laita voideltuun 65 mm 1/1 GN-vuokaan pohjalle kastiketta, päälle lasagnelevy. Jatka kuten edellä. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Ohjeessa käytetty 5 lasagnelevyä / vuoka.
Kastiketta n. 0,7 l / kerros.
Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 60%%) 180°C:n lämmössä noin 20 min. Kunnes vuoka on keskeltä 85ºC:sta.
Saat reseptistä laktoosittoman, kun käytät laktoositonta juustoraastetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu