Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Napolilainen Lasagne

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
0,040 l Ruokaöljy
0,200 kg Sipulikuutio, pakaste
0,600 kg Suikalevihannes, pakaste
0,005 kg Tilli, hienonnettu, pakaste
0,002 kg Mustapippuri, jauhettu

Kuullota sipulit, suikalevihannekset ja mausteet öljyssä.

0,350 kg IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,400 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
2,400 l Vesi
0,800 kg Tonnikala öljyssä
Suola

Lisää vesi ja pohja-aines. Sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tonnikala kastikkeeseen.

Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

0,150 kg Juustoraasteseos, laktoositon
1,000 kg IsoMitta Lasagnelevy

Laita voideltuun 65 mm 1/1 GN-vuokaan pohjalle kastiketta, päälle lasagnelevy. Jatka kuten edellä. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Ohjeessa käytetty 5 lasagnelevyä / vuoka.

Kastiketta n. 0,7 l / kerros.

Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 60%) 180°C:n lämmössä noin 20 min. Kunnes vuoka on keskeltä 85ºC:sta.

Saat reseptistä laktoosittoman, kun käytät laktoositonta juustoraastetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu