Napolilainen Lasagne

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

0,040 L Ruokaöljy
0,200 KG Sipulikuutio, pakaste
0,600 KG Suikalevihannes, pakaste
0,005 KG Tilli, hienonnettu, pakaste
0,002 KG Mustapippuri, jauhettu

Kuullota sipulit, suikalevihannekset ja mausteet öljyssä.

0,350 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,400 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
2,400 L Vesi
0,800 KG Tonnikala öljyssä
Suola

Lisää vesi ja pohja-aines. Sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.
Lisää tonnikala kastikkeeseen.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

0,150 KG Juustoraasteseos, laktoositon
1,000 KG IsoMitta Lasagnelevy

Laita voideltuun 65 mm 1/1 GN-vuokaan pohjalle kastiketta, päälle lasagnelevy. Jatka kuten edellä. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Ohjeessa käytetty 5 lasagnelevyä / vuoka.
Kastiketta n. 0,7 l / kerros.
Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 60%%) 180°C:n lämmössä noin 20 min. Kunnes vuoka on keskeltä 85ºC:sta.
Saat reseptistä laktoosittoman, kun käytät laktoositonta juustoraastetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka