Tilaa uutiskirje
Paahdettu paprikaliemi
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(3 ääntä, keskiarvo 4,00)

Paahdettu paprikaliemi

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

1,000 KG Paprika, punainen
0,700 L Rypsiöljy
0,050 KG Sokeri
0,005 KG Suola
0,100 L Touch of Taste Hummerifondi
0,050 KG Santa Maria Orange-Pepper
0,010 KG Tilli, tuore

Puolita ja puhdista tuoreet paprikat. Paahda uunissa tumman ruskeiksi. Laita kulhoon kuumat paprikat, peitä kelmulla ja anna seistä n. 30 min.

Kuori paahdetut paprikat ja laita kannuun.
Lisää öljy ja muut aineet, sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Anna seistä n.1h ennen tarjoilua.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka