Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Pastavuoka a la Italia

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 2,4 kg

0,400 KG Pasta, Cappelli
0,300 KG Häärkäpapurouhe
0,100 KG Paprikakuutio, pakaste
0,150 KG Sipulikuutio, pakaste
0,200 KG Papu musta, säilyke esikeitetty
0,100 KG Herne, pakaste

Mittaa 1/1-65 GN vuokaan pasta, härkäpapurouhe, paprika, sipuli, pavut ja herneet.

1,000 L Vesi
0,085 KG IsoMitta Kylmäsuurustuva tomaattikastike-/keittop.
0,400 L Kuohukerma, laktoositon
0,040 KG IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aineks
0,006 KG Valkosipuli

Lisää mahdollisimman kylmään veteen IsoMitta Kylmäsuurustuva tomaattikastike-/keittopohja, sekoita ja anna turvota n. 5min. Lisää kerma, IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aines ja valkosipuli. Sekoita hyvin ja kaada pastan sekaan. Sekoittele hyv
in.

Pastavuoan voit paistaa heti 160 astetta, 30%% höyrypaisto n. 30 min + 10 min paisto.

Tai laittaa vuoka kylmään ja paistaa seuraavana päivänä 160 astetta 30%% hörypaisto 30-35min.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka