Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Pastavuoka a la Italia

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 2,4 kg

0,400 kg Pasta, Cappelli
0,300 kg Häärkäpapurouhe
0,100 kg Paprikakuutio, pakaste
0,150 kg Sipulikuutio, pakaste
0,200 kg Papu musta, säilyke esikeitetty
0,100 kg Herne, pakaste

Mittaa 1/1-65 GN vuokaan pasta, härkäpapurouhe, paprika, sipuli, pavut ja herneet.

1,000 l Vesi
0,085 kg IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja
0,400 l Kuohukerma, laktoositon
0,040 kg IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aineks
0,006 kg Valkosipuli

Lisää mahdollisimman kylmään veteen IsoMitta Kylmäsuurustuva tomaattikastike-/keittopohja, sekoita ja anna turvota n. 5min. Lisää kerma, IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aines ja valkosipuli. Sekoita hyvin ja kaada pastan sekaan. Sekoittele hyv

in.

Pastavuoan voit paistaa heti 160 astetta, 30% höyrypaisto n. 30 min + 10 min paisto.

Tai laittaa vuoka kylmään ja paistaa seuraavana päivänä 160 astetta 30% hörypaisto 30-35min.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu