Lue uusin asiakaslehti
Porkkanakakku kuorrutteella
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Porkkanakakku kuorrutteella

Annoksia: 35 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 3,15 kg

S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
0,400 kg Kananmuna
0,680 kg Sokeri
0,450 kg Voi, laktoositon

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää sula jäähdytetty voi varovasti sekoittaen.

0,520 kg Vehnäjauho
0,010 kg Suola
0,012 kg Leivinjauhe
0,008 kg Sooda
0,010 kg Kaneli, jauhettu
0,600 kg Porkkanasose, pakaste

Sekoita vehnäjauhoihin suola, leivinjauhe, sooda ja kaneli. Lisää jauhoseos vaahtoon.

Sekoita taikinaan lopuksi sulatettu porkkanasose.

Annostele taikinamassa GN-vuokaan ja paista 175°C:n lämpötilassa noin 35 minuuttia.

Pinnalle:
0,100 kg IsoMitta Krokanttivaahtoainekset
0,250 l Kevytmaito
0,400 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon

Valmista pintakuorrute vaahdottamalla mousseainekset ja maito.Lisää joukkoon juustocreme ja sekoita tasaiseksi. Levitä tai pursota vaahto jäähtyneen porkkanakakun pinnalle. Koristele lopuksi suklaalla, kuivatuilla marjoilla tai apelsiinikuoriraaksteella.

VINKKI:

Porkkanaleivokset voit valmistaa myös muffinsseiksi pursottamalla taikinan muffinssivuokiin ja koristelemalla paistetut ja jäähtyneet leivonnaiset juustokuorrutteella.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu