Punainen currykastike
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 7,0 kg
0,250 | L | Ruokaöljy |
1,400 | KG | Paprika, punainen |
0,400 | KG | Sipuli |
Kuullota paloitellut paprikat ja sipulit öljyssä pehmeiksi.
0,010 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
0,040 | KG | Curry |
0,050 | KG | Fariinisokeri |
1,000 | KG | Tomaattimurska |
Lisää joukkoon mausteet ja tomaattimurska, anna hautua hetki että maut irtoavat.
3,500 | L | Vesi |
0,400 | KG | IsoMitta Tomaattikeittopohja -ainekset |
0,140 | L | Touch of Taste Kanafondi |
Lisää joukkoon veteen sekoitettu kastikepohja ja fondi, kiehauta.
Soseuta kastike ennen tarjoilua. Tarjoa porsaan tai broilerin kera.