Puolukka-unelmatorttu
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg
Pohja: | ||
0,320 | KG | Kananmuna |
0,110 | KG | Sokeri |
0,060 | KG | Vehnäjauho |
0,075 | KG | Mantelijauhe |
0,015 | KG | Kaakaojauhe |
Vaahdota kananmunat ja sokeri.
Lisää yhdistetyt kuivat aineet siivilöitynä varovasti sekoittaen.
Levitä taikina leivinpaperin päälle GN-pellille.
Paista 225°C:n lämpötilassa noin 7 minuuttia.
Kumoa sokerikakkulevy sokeroidulle leivinpaperille ja jäähdytä.
Täyte: | ||
0,200 | L | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
0,100 | KG | IsoMitta Puolukkamousse -ainekset |
0,060 | KG | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
0,010 | KG | Vaniljasokeri, aito |
0,100 | KG | Vadelmamurska, pakaste |
Valmista täyte.
Sekoita IsoMitta Puolukkamousseainekset kylmään maitoon ja vaahdota kuohkeaksi. Lisää vaahtoon tuorejuusto, sokeri ja vadelmarouhe.
Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttulevylle ja kääri rullalle.
Anna kääretortun olla kylmässä hetken ennen leikkaamista.