Sisilialainen salsa
Annoksia: 4 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 0,6 kg
0,180 kg | Paprika, erivärisiä |
0,005 kg | Valkosipulin kynsi |
0,025 l | Rypsiöljy |
Hienonna sipulit, murskaa valkosipulinkynnet ja pilko paprikat.
Kuullota margariinissa kattilassa.
0,030 l | Touch of Taste Kasvisfondi 180 ml |
0,100 l | Valkoviini, kuiva |
0,002 kg | Basilika, kuivattu |
0,250 kg | Tomaatti |
0,002 kg | Oregano |
0,001 kg | Tabasco |
0,003 kg | Sokeri |
0,002 kg | Mustapippuri, rouhittu |
Lisää joukkoon kaltattu, kuorittu ja pieniksi kuutioiksi leikattu tomaatti.
Lisää viini, Touch of Taste Kasvisfondi ja mausteet.
Keitä noin viisi minuuttia välillä sekoittaen.
Tarjoa kuumana pastan kanssa tai kylmänä salsakastikkeena nachojen kanssa.