Lue uusin asiakaslehti
Sitruuna-juustotorttu
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Sitruuna-juustotorttu

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 110 g
Määrä: 1,32 kg

S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
Pohja:
0,130 kg Vehnäjauho
0,075 kg Sokeri
0,075 kg Margariini 60 %, laktoositon

Nypi huoneenlämpöinen margariini vehnäjauhojen ja sokerin joukkoon. Painele taikina pyöreän irtopohjavuoan (halkaisijaltaan 24 cm) pohjalle ja anna levätä n. puoli tuntia.

Täyte:
0,500 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
0,100 kg Créme fraiche, laktoositon
0,180 kg Sokeri
0,040 kg Vanilliinisokeri

Notkista tuorejuusto ja lisää créme fraiche ja sokerit joukkoon.

0,250 kg Kananmuna

Erottele valkuaiset keltuaisista. Riko keltuaistenrakenne ja lisää ne tuorejuustomassan joukkoon.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

0,050 kg Maissitärkkelys
0,005 kg Leivinjauhe
0,100 kg IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset

Sekoita leivinjauhe ja IsoMitta Sitruunakiisseliainekset maissitärkkelyksen joukkoon. Lisää kuivat aineet juustomassaan koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Nostele viimeisenä varovasti joukkoon valkuaisvaahto. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja kypsennä 140°C:n lämpötilassa n. 1 tunti 30 minuuttia.

Kakku irrotetaan reunoista heti terävällä veitsellä ja sen annetaan jäähtyä. Tarjoa juustotorttu hedelmä- tai marjakastikkeen kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu