Sitruunainen broilerlasagne

Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 5,1 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

0,450 KG IsoMitta Sitruunakastike -ainekset
2,000 L Vesi
0,500 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,200 KG Mango chutney, makea

Sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen.
Lisää suurus kiehuvaan veteen ja anna kiehua hiljalleen pari minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Lisää Juustocreme ja mausta mangochutneylla.

1,000 KG Broilerisuikale, kypsä
0,600 KG Suikalevihannes, pakaste

Yhdistä sulatetut suikalevihannekset ja broilerkuutiot.

0,800 KG IsoMitta Lasagnelevy

Levitä noin 5 dl sitruunakastiketta voidellun GN-vuoan pohjalle ja päälle 1/3 (n. 500 g) broilerikasvisseosta, aseta päälle lasagnelevy. Jatka valmistamista täyttämällä kerrokset samalla tavoin.
Yhteen GN-vuokaan tarvitaan 4 kpl lasagnelevyjä.
Levitä lopuksi päällimmäisen lasagnelevyn pinnalle sitruunakastiketta.
Paista lasagne höyrypaistolla 20 - 30 min. 180°C:ssa, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka