Sitruunainen lohi-pastavuoka

Sitruunainen lohi-pastavuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

0,700 KG Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
0,600 KG Kirjolohikuutio, pakaste
0,200 KG Sipulikuutio, pakaste
0,200 KG Juuressuikalesekoitus, pakaste
0,200 KG Paprikasuikale, pakaste

Laita voideltuun 1/1 65 mm.GN-vuokaan raaka pasta, jäiset lohikuutiot, sipuli ja suikaloidut kasvikset.

Lohen sijaan voit käyttää muutakin kalaa, esim. turskaa tai seitä.

0,450 KG IsoMitta Sitruunakastike -ainekset
1,000 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
1,800 L Vesi

Sekoita IsoMitta sitruunakastikeainekset ja kasvirasvasekoite kylmään veteen, mausta fondilla tai kalaliemellä.
Kaada liemi tasaisesti vuokaan ja sekoita. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä höyrypaistolla 160ºC:ssa (kosteus 60%%) noin 35 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia.

0,025 L Touch of Taste Kalafondi
0,200 KG Juustoraasteseos, laktoositon

Ruoka on laktoositon, kun käytät myös laktoositonta juustoraastetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka