Lue uusin asiakaslehti
Sitruunainen lohi-pastavuoka
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(2 ääntä, keskiarvo 3,00)

Sitruunainen lohi-pastavuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
0,700 kg Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
0,600 kg Kirjolohikuutio, pakaste
0,200 kg Sipulikuutio, pakaste
0,200 kg Juuressuikalesekoitus, pakaste
0,200 kg Paprikasuikale, pakaste

Laita voideltuun 1/1 65 mm.GN-vuokaan raaka pasta, jäiset lohikuutiot, sipuli ja suikaloidut kasvikset.

Lohen sijaan voit käyttää muutakin kalaa, esim. turskaa tai seitä.

0,450 kg IsoMitta Sitruunakastikeainekset
1,000 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
1,800 l Vesi

Sekoita IsoMitta sitruunakastikeainekset ja kasvirasvasekoite kylmään veteen, mausta fondilla tai kalaliemellä.

Kaada liemi tasaisesti vuokaan ja sekoita. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä höyrypaistolla 160ºC:ssa (kosteus 60%) noin 35 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia.

0,025 l Touch of Taste Kalafondi
0,200 kg Juustoraasteseos, laktoositon

Ruoka on laktoositon, kun käytät myös laktoositonta juustoraastetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu