Sitruunainen lohi-pastavuoka

Sitruunainen lohi-pastavuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

0,700 KG Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
0,600 KG Kirjolohikuutio, pakaste
0,200 KG Sipulikuutio, pakaste
0,200 KG Juuressuikalesekoitus, pakaste
0,200 KG Paprikasuikale, pakaste

Laita voideltuun 1/1 65 mm.GN-vuokaan raaka pasta, jäiset lohikuutiot, sipuli ja suikaloidut kasvikset.

Lohen sijaan voit käyttää muutakin kalaa, esim. turskaa tai seitä.

0,450 KG IsoMitta Sitruunakastike -ainekset
1,000 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
1,800 L Vesi

Sekoita IsoMitta sitruunakastikeainekset ja kasvirasvasekoite kylmään veteen, mausta fondilla tai kalaliemellä.
Kaada liemi tasaisesti vuokaan ja sekoita. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä höyrypaistolla 160ºC:ssa (kosteus 60%%) noin 35 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia.

0,025 L Touch of Taste Kalafondi
0,200 KG Juustoraasteseos, laktoositon

Ruoka on laktoositon, kun käytät myös laktoositonta juustoraastetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu