Unkarilainen Gulassikeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
0,226 kg | Sipuli |
0,045 kg | Voi, laktoositon |
0,340 kg | Peruna, kiinteä |
2,265 l | Vesi |
0,034 kg | Bong Lihaliemiainekset, 0,5 % |
0,017 kg | Valkosipuli |
0,057 kg | Tomaattipyre |
Kuullota kuutioitu sipuli ja valkosipuli voissa.
Lisää kuutioidut perunat, vesi, liemiaines ja tomaattipyree.
Keitä kunnes perunat ovat pehmenneet.
0,040 kg | Paprika, jauhettu |
0,004 kg | Meirami |
0,040 kg | Valkosipuliyrttiöljy |
0,003 kg | Oregano |
0,001 kg | Mustapippuri, rouhittu |
0,001 kg | Tabasco |
0,001 kg | Paprika, jauhettu |
0,006 kg | Suola |
0,566 kg | naudan lihakuutio, sous vide |
Lisää mausteet ja liha. Anna kiehahtaa.
4,000 l | Vesi |
0,435 kg | Soup du jour Hungarian Goulash -keittoainekset |
0,170 kg | Paprika, punainen |
0,283 kg | Smetana, vähälaktoosinen |
Lisää smetana ja kuutioitu paprika.
Anna Kiehahtaa ja vetäytyä sitten n. 10 min.
Halutessasi ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.