Vadelma-juustokakku
Annoksia: 14 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,4 kg
0,006 kg | Liivatelehti |
0,200 kg | Digestive |
0,075 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
Laita täytteen liivatelehdet turpoamaan kylmään veteen.
Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu margariini. Taputtele seos tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
0,200 kg | IsoMitta Vadelma-vaniljamousseainekset |
0,450 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,300 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
Mittaa yleiskoneen kulhoon IsoMitta Vadelma-Vaniljamousse -ainekset, maito ja tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi vaahdoksi n. 5 minuutin ajan.
Täyte 1: |
Sulata kylmässä vedessä turvotetut liivatelehdet tilkkaan kuumaa vettä. Lisää hieman jäähtynyt liivateliemi vaahtoon hyvin sekoittaen. Kaada vaahto tasaisesti vuokaan ja vie kylmään vähintään puoleksi tunniksi.
Kiille: | |
0,100 l | vesi |
0,040 kg | IsoMitta Vadelmakiisseli/ -keittoainekset |
0,100 kg | Vadelma, pakaste |
Laita kiilteen liivatelehdet turpoamaan kylmään veteen. Mittaa vesi, IsoMitta Vadelmakiisseli/ -keittoainekset ja vadelmat mixeriin tai tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi.
0,006 kg | Liivatelehti |
Sulata kylmässä vedessä turvotetut liivatelehdet tilkkaan kuumaa vettä. Lisää hieman jäähtynyt liivateliemi vadelmasoseeseen hyvin sekoittaen.
Vie vielä hetkeksi kylmään hyytymään.
Kun teet kakun 2,5-kertaisena, saat 1/1 GN-vuokaan mahtuvan kakun.