Lue uusin asiakaslehti

5 x helppo ja herkullinen jälkkäri 

IsoMitan jälkiruokareseptit ovat tunnettuja helppoudestaan ja herkullisuudestaan. Tuotteemme on suunniteltu tarjottavaksi sellaisenaan, mutta ne myös taipuvat lukuisiin eri jälkkäriresepteihin. Kokosimme muutaman makean reseptin inspiraatiosi tueksi. Kokeile klassikoita, jälkiruokajuomia, jäädykkeitä tai marjoilla maustettua moussea. 

Seuraavissa kolmessa reseptissä on yhdistetty taivaallisia, toisiaan täydentäviä ja monta kertaa hyväksi todettuja makupareja keskenään: suklaa ja kahvi, puolukka ja toffee sekä luumu ja krokantti. 

Suklaa-kahvijuoma tarjoillaan kylmänä. Tässä reseptissä IsoMitta Suklaavanukas -ainekset täydentävät kahvin aromeja uskomattomalla tavalla. Puolukkainen toffeemousse yhdistää kirpeyttä ja makeutta tavalla, joka maistuu sekä aikuisille että lapsille. Resepti luottaa IsoMitta Toffeemousseen, joka sisältää jopa 32 % toffeenpaloja.

Luumuinen krokanttijäädyke hakee makeutensa IsoMitta Krokanttivaahdosta ja saa syvyyttä luumuista, sulatetusta tummasta suklaasta sekä tummasta rommista. 

IsoMitta Mousseista jälkiruokia – valmista ilman uunia

Vaikka IsoMitta Mousset maistuvat jälkiruokana sellaisenaankin, voi niiden avulla luoda jopa klassikkojälkkäreitä. Näissä ilman uunia valmistuvissa iki-ihanissa klassikkojälkkäreissä kermavaahto on korvattu erimakuisilla IsoMitta Mousseilla. Molemmat reseptit ovat laktoosittomia ja kananmunattomia!

Kinuskia, banaania ja keksimuruja – no sehän on Banoffee! Tämän herkun voit valmistaa rouheana versiona lautaselle tai siistimpänä irtopohjavuokaan. Kermavaahdon tilalla maistuu IsoMitta Toffeemousse. Uutta twistiä saat IsoMitta Päärynäkiisseli/ -keittoaineksista.

Mokkaisessa tiramisussa maistuu kahvilla kostutetut keksit, kermalikööri ja mokkamousse. IsoMitan Mokkamousse korvaa kermavaahdon ja tuo lisää täyteläistä mokkaisuutta jälkiruokaan. Lue myös, mitä muuta mousseista valmistuu »
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu