Lue uusin asiakaslehti

Bong-tuoteperhe siirtyy IsoMitan alle

Monien ammattikeittiöiden ja myös kotitalouksien suosima Bong sulautuu osaksi IsoMitan laajaa ja laadukasta tuotekirjoa. Samalla uudistuvat myös tuotteiden pakkaukset. Bong on tervetullut ja looginen lisä IsoMitta-perheeseen, sillä kyse on samoista asioista – tasaisesta laadusta, rikkaasta makupaletista sekä vastaamisesta ammattikeittiöiden tarpeisiin. 

Bong tunnetaan täyteläisistä liemistä ja kastikkeista – ja löytyy katalogista erinomainen moussepohjakin. Kaikkia Bong-tuotteita yhdistää se, että ne tarjoavat ruoalle paitsi ryhtiä ja makua myös luotettavan pohjan, jonka varaan voi perustaa kokonaisia makumaailmoja.

Maku ratkaisee

On ruokalistalla sitten mehukasta lihapataa, taivaallista kasvismuhennosta, kermaisensuloista kalakeittoa tai vaikkapa kielenkantoja kutkuttavaa kanakastiketta, tuotteemme auttavat sinua tekemään kaikesta hyvästä vieläkin parempaa. Kokeile, yhdistele, kehitä uutta ja astele rohkeasti myös makeampien makujen maailmaan!

IsoMitta – kaikkea hyvää

IsoMitan kaiken kattava tuotevalikoima on suunniteltu varta vasten täyttämään horeca-alan ammattilaisten tarpeita ja vaatimuksia. Haluamme tarjota tuotteillamme, palveluillamme ja resepteillämme idearikkaita ja inspiroivia hetkiä sekä maukkaita onnistumisia ammattikeittiöiden vilkkaaseen arkeen. 
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu