Lue uusin asiakaslehti

IsoMitta Mousseja kakkuun!

Vaikka IsoMitta Mousset ovat älyttömän herkullisia ja valmiita jälkiruokia sellaisenaankin, on välillä kiva tarjota kakkuja ja leivonnaisia. Listasimme muutamia reseptejä ja vinkkejä, joilla täytät ja koristat ihanat moussekakut.

Moussea voi käyttää kakuissa monella tapaa. Täytekakun täytteenä mousse tuo makuun raikkautta, juustokakuissa mousse on pääosassa ja kerroskakuissa voit tuoda eri makuja yhteen. Koristelussa vain mielikuvitus on rajana. 

IsoMitta Mousseilla mehevät kakun täytteet

Aprikoosi-suklaatäytekakun täytteenä on maitoon valmistettu IsoMitta Suklaamousse. Suklainen täyte ja kuorrute saa ripauksen raikkautta aprikoosimarmeladista ja appelsiinimehulla kuorrutetusta pohjasta.

Marjasadon mustikka-puolukkakakun täyte valmistetaan IsoMitta Puolukkamoussesta. Täytteessä on lisäksi maitoa, rahkaa, vaniljakastiketta ja pakastepuolukoita. 

Täydellinen yhdistelmä kirpsakkuutta ja pehmeyttä! Vadelma-juustokakku tehdään IsoMitta Vadelma-vaniljamoussesta, joka valmistetaan maitoon ja tuorejuustoon. IsoMitta Moussejen valmistuksessa käytettyyn nesteeseen voikin yhdistää tuorejuustoa, rahkaa tai jogurttia, mutta koko nestemäärää niillä ei kannata korvata, jottei vaahtoutuvuus kärsi. 

Aprikoosi-valkosuklaakakku luottaa IsoMitta Valkosuklaamoussen täyteläisyyteen. Maitorahkan ja maidon seokseen valmistettu mousse onkin todella pehmeä yhdistelmä aprikoosinektarin ja aprikoosihillon kera.

Sekä Marjasadon mustikka-puolukkakakun, vadelma-juustokakun ja aprikoosivalkosuklaakakun kiilteenä on käytetty IsoMitan kiisseliaineksia. Lue lisää, miten IsoMitta Kiisselit sopivat kakkukiilteiksi

Koristele kakut moussella

IsoMitta Mousset ovat rakenteeltaan kestäviä, minkä vuoksia ne sopivat hyvin myös kakkujen koristeeksi. Levitä moussea kakun pintaan kuorrutteeksi tai pursota haluamasi kuvioita. 

IsoMitta Mousseissa on lukuisia makuvaihtoehtoja. Käy tutustumassa moussemakuihin ja valitse suosikkisi »
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu