Lue uusin asiakaslehti

Kesän parhaimmat jäädykkeet ja sorbetit

Kesä tulee ja toivottavasti myös helteet! Noh, vaikka aurinkoa ei näkyisikään suomalaiset rakastavat nauttia jäätelöä ja muita raikkaita jälkiruokia kesällä. Ja talvella. Oikeastaan ympäri vuoden. Keräsimme IsoMitta-tuotteista valmistettuja reseptejä kesän jälkkärilistalle.

Omenan raikkaus toimii kesän jälkiruoissa. Raikas omenasorbetti tehdään IsoMitan Omena-Kanelikiisselistä. Samaa kiisseliä on käytetty seuraavassakin reseptissä. Raparperi-omenajäädykkeeseen voit käyttää vaikka viime vuoden pakastetut raparperit.

Minttusuklaajäädyke nyt vaan toimii aina, vuoden- tai kellonajasta riippumatta. Tässä reseptissä on vain kolme ainesosaa, uskomatonta! Jäädyke tehdään IsoMitan Suklaamoussesta sekä maidosta ja koristellaan piparminttukaramelleilla.

Porkkana-mangosorbetti saa makunsa porkkanamehusta ja IsoMitan Mangokiisseliaineksista. Tämä on niin kauniin värinen sorbetti, että sitä haluaisi vaan katsella. Siitä huolimatta lautaset kyllä tyhjenevät nopeaan, kun tätä herkkua on tarjolla.

Kuningatarjäädyke on kruununsa ja valtakuntansa ansainnut. IsoMitan Kuningatarvaahdosta valmistuvaan jäädykkeeseen lisätään myös pakastemustikoita, maitoa ja kermaa. Toimii joka kerta! Vähän samankaltainen, mutta kuitenkin aivan omanlaisensa on Puolukka-mustikkasorbetti. Kokeile molempia ja valitse suosikkisi, jos pystyt!  

Kun haluat tarjota jotain hieman erilaista, valitse Päärynä-unikonsiemenjäädyke. Tässä loistavassa vaihtoehdossa on myös aavistus vaniljaa ja marsala-viiniä. 

Jäädykkeet ja sorbetit - hyvä päätös!

Saat asiakkaan tuntemaan itsensä tärkeäksi tarjoamalla lounaan päätökseksi pienen makean. Jäädykkeen ja sorbetin valmistaminen on siinäkin mielessä hyvä päätös, että ne voi valmistaa etukäteen pakkaseen. Näin säästyy serviisin aikaista työvoimaa, ja jälkkärit säilyvät pakastimessa vaikka päivän menekki olisikin odotettua pienempi. Mutta näitä reseptejä valmistaa myös nopeasti lisää, jos pakastin näyttää hupenevan uhkaavasti.

Kaikki IsoMitan Mousse- ja Kiisseliainekset kestävät pakastuksen, joten varioi makuja sen mukaan, mitä tuotetta sinulla jo on. IsoMitta Moussejen rakenne kestää jäädytyksen sekä sulatuksen muodossaan tarjoiluastiassaan. Enää jäädyke ei sula pitkin lautasta! 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu