Lue uusin asiakaslehti

Kevään raikkaimmat makeat reseptit

Juomia, rahkoja, kakkuja ja jälkkäreitä. Keräsimme taas helppoja ja ihanan raikkaita reseptejä avuksesi alkuvuoden kunniaksi. Näissä maistuu sitruunan ja herukoiden kirpsakkuus, auringon kypsyttämät aprikoosit ja erilaiset melonit.

Reseptejä IsoMitta Aprikoosikiisselistä

IsoMitta Aprikoosikiisselistä valmistuvat niin välipalajuomat, juhlavat kiisselit kuin moussekakun kiilteet. Aprikoosilesejuoma on äärettömän helppo tehdä: laita kaikki ainekset mixeriin, sekoita ja juoma on valmis. Rivieran kiisselissä hunaja- ja verkkomeloni, ananas ja mandariini tuovat aprikoosikiisseliin säväyksen juhlavuutta.

Aprikoosivalkosuklaakakku täytetään rahkasta ja IsoMitta Valkosuklaamoussesta valmistetulla massalla. Keltainen kiille saadaan aikaiseksi IsoMitta Aprikoosikiisselistä. Tämä kakku on päältä kaunis ja herkullinen sisältä!

Jälkiruokia ja kakkuja IsoMitta Vaniljavaahdosta 

IsoMitta Vaniljavaahto toimii hyvin vaihtoehtona kermavaahdolle. Vaahdon kestävyyden ansiosta sillä voi täyttää leivonnaiset ja kakut – tai käyttää sellaisenaan jälkiruokana.

Mustaherukka-banaanirahka maistuu niin välipalana kuin jälkkärinäkin. Mustaherukkaa, banaania, rahkaa ja vaniljavaahtoa ja -kastiketta ja päälle vielä hunajaa. Koristele halutessasi tuoreilla marjoilla!

Kevyempi pappilan hätävara kootaan perinteisen version tapaan kerroksittain tarjoilumaljaan. Vaniljavaahto keventää kermaa, lisätään vielä mustikkakiisseliä ja pipareita – yksinkertaista mutta niin herkullista!

IsoMitta Sitruunavaahdosta keväisen kirpsakka kakku

Sitruuna-tuorejuustokakku valmistetaan GN-vuokaan. Tumman vetopohjan päälle kasataan herkullinen maidosta, sitruunavaahdosta, vaniljakastikkeesta ja tuorejuustosta valmistettu massa, joka maustetaan raastetulla limenkuorella. Tämä kakku valmistuu myös ilman liivatetta, mutta halutessasi tanakamman kakun, liivatelehtiä kannattaa käyttää.  

Yhdestä pakkauksesta IsoMitta Sitruunavaahtoa valmistat jopa 2 x 10 litraa valmista vaahtoa. 
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu