Lue uusin asiakaslehti

Raikkaita ja rohkeita mousseideoita

Ilmava ja maukas, odotettu ja tykätty päätös ruokailulle – mousseaineksista valmistuu nopeasti kuohkea jälkiruoka lounaalle tai näyttävä herkku juhlaan. Tiesithän, että moussea voi maustaa monella tavalla! Raikkautta tuovat hedelmät ja marjat, sesongin makua esimerkiksi joulumausteet ja täyteläisyyttä suklaa sekä muut makeiset.

Mousset valmistuvat nopeasti laktoosittomaan maitoon sekoittamalla. Arkisempaan mousseen saa makua vaihtamalla tavallisen maidon manteli- tai pähkinämaitoon, kookosmaitoon tai -kermaan. Keittiön kiireisiä päiviä ja hetkiä helpottaa se, että mousset voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä. Niiden maku vain paranee, kun ne saavat tekeytyä yön yli.

Vain mielikuvitus rajana

Valikoimassamme on kahdeksan täyteläistä makeaa makua sekä neutraali moussepohja, joka sopii myös suolaisten moussejen valmistukseen. IsoMitta Mousseaineksista valmistuvat mousset maistuvat herkullisilta sellaisenaankin, mutta lisäksi ne ovat erinomainen pohja inspiraatiolle.

Mousset sopivat monenlaiseen leivontaan. Erilaiset kakut ja leivonnaiset saavat makunsa ja mehevyytensä mousseista. Täytä kakut, tiramisu, makeat sandwichit, tuulihatut ja muut leivonnaiset eri makuisilla mousseilla. Kokeile täytekakkuun ohuita tai paksuja kerroksia. Näin saat helposti näyttävyyttä ja vaihtelua ulkonäköön ja sekä tarjoiluihin.

Upeat ja näyttävät moussekakut valmistuvat lisäämällä mousseen liivatetta. Kokeile erimakuisia ja -värisiä kerroksia tai nosta yhden kerroksen korkeutta. Moussekakkujen päälle on helppo tehdä erilaisia koristeasetelmia.

Jäädyke on raikas jälkiruoka. IsoMitta Moussejen rakenne kestää jäädytyksen sekä sulatuksen muodossaan tarjoiluastiassaan. Enää jäädyke ei sula pitkin lautasta! Jäädyke on helpoin tehdä silikonivuokaan. Syvennä makua liköörillä tai portviinillä.
 

Nappaa talteen uusimmat mousseideat ja -reseptit:

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu