Lue uusin asiakaslehti

Uusia ideoita IsoMitan risotoista

IsoMitan risotot valloittivat hetkessä kokkien ja ruokailijoiden sydämet. Eikä syyttä, ne ovat käteviä ja monikäyttöisiä. Tarjoa sellaisenaan tai käytä muiden reseptien pohjana. Makuvaihtoehtoja ovat kana, kasvis-soija ja tomaattinen naudanliha.

Risotto sopii tortillan täytteeksi

Risotto on täydellistä tortillan täytteeksi. Tee vaikka kaikista IsoMitan risotoista 3 eri täytettä, niin tortillabuffet on valmis. Jos ruokailijoiden on hankalaa alkaa rullailemaan omia tortillojaan, tee heille valmiiksi täytetyt tortillat uunissa. Heitä päälle juustoraastetta ja tacokastiketta. Uunitortillat valmistuu nopeasti isollekin porukalle.

Ja-ja-ja-jambalaya on niin hyvää!

Käytä riisipohjaisia pata-aineksia tomaatinpunaiseen jambalayaan ja saat New Orleansin auringon alla kasvaneen chilin puraisun kattilaasi. Tähän riisiruokaan voit lisätä lähes mitä tahansa jääkaapistasi löytyy. Jos tähteeksi on jäänyt pekonia, makkaraa, kasviksia, kanaa tai mereneläviä, heitä ne padan joukkoon pannulle.

Paremmat pasteijat risotosta

Tähteeksi jääneen risoton voi käyttää piirakoiden tai pasteijoiden täytteeksi. Varo! Kerran kokeiltuasi teet risoton ihan vain meheviä pasteijoita varten. 

 

 

IsoMitta Kanarisotto 3,50 kg

Tämä kermainen kanarisotto saa makunsa herkullisista herneistä ja omenan hennosta happamuudesta. Kurkuma tuo mukaan eksoottista vivahdusta ja auringonkeltaista väriä.

Katso tuotetiedot »

IsoMitta Kasvis-Soijarisotto 2,8 kg

Täysjyväriisiä ja kaikenvärisiä kasviksia sisältävä risotto. Loppusilaus tulee korianterista ja cayennenpippurista.

Katso tuotetiedot »

IsoMitta Tomaattinen naudanliharisotto 2,8 kg

Tomaattista makua täydentää punaisten papujen täyteläisyys. Kokonaisuuden vetää yhteen persilja, valkosipuli ja chili. Ripaus korianteria, kuminaa, neilikkaa, maustepippuria ja oreganoa – ja avot!

Katso tuotetiedot »

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu