Isommin – IsoMitan asiakaslehti 1/2020

Osterivinokaspasta 10 annosta 3 rkl rypsiöljyä 200 g kuutioitua sipulia 25 g tuoretta valkosipulimurskaa 1 kg osterivinokkaita (puhdistettuna ja käyttövalmiina) 20 g raastettua sitruunankuorta 45 g Bong Touch of Taste Kasvisfondia 30 g Bong Touch of Taste Ruskistettua Salottisipulifondia 1 l kaurakermaa tai vastaavaa 1 dl hienonnettua persiljaa 1 dl paahdettuja pähkinöitä rouhittuna 1,5 kg keitettyä (kypsää) pastaa, esim. Rigatoni suolaa ja rouhittua mustapippuria Valmistusohje: Kuumenna öljy pannussa tai padassa, freesaa sipulit kullankeltaiseksi ja pehmeäksi. Lisää sienet ja sitruunan- kuoriraaste ja jatka freesaamista vielä hetki. Lisää fondit, kaurakerma ja lopuksi vielä persilja. Anna kiehua hetki ja mausta mustapippurilla ja suolalla maun mukaan. Tarjoile keitetyn pastan kanssa, sekoita kastike ja pasta vasta juuri ennen tarjoilua. Koristele persiljalla, paahde- tulla pähkinärouheella ja raastetulla sitruunankuoriraas- teella. Grab & GoWeggie boost 10 annosta 500 g sipulia, paloiteltuna 250 g porkkanaa, kuutioituna 350 g kesäkurpitsaa, kuutioituna 1,5 kg fenkolia, suikaloituna 1 dl oliiviöljyä 20 g valkosipulia, hienonnettuna 1 dl Bong Touch of Taste Kasvisfondia 50 g punaista currypastaa 30 g tomaattipyrettä 1,2 kg tomaattimurskaa 8 dl kookosmaitoa 800 g kikherneitä, kypsiä 800 g mustia papuja, kypsiä 30 g hienonnettua persiljaa Valmistusohje: Kuumenna öljy ja freesaa kasviksia ja valkosipulia noin 5 minuuttia. Lisää kasvisfondia, currypasta, tomaatti- pyree, tomaattimurska ja kookosmaito. Kuumenna miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi kikherneet ja pavut ja kiehauta. Lisää vielä hienonnettu persilja ja tarjoile. Värikäs ja tuhti kasvispata Mehevä ja maukas sienipasta Vegaaniruokaa, 4

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=