Isommin – IsoMitan asiakaslehti 1/2020

Valkosuklaa-mustaherukkajäädyke saanto n. 1,2 litraa 75 g Bong Moussepohja-aineksia 60 g sokeria 2 dl maitojuomaa (laktoositon) 200 g mustaherukoita tai pakastettua mustaherukkasosetta 145 g valkosuklaata 1 kpl limen mehu ja kuori raastettuna Kaada kulhoon Bong Moussepohja-aines ja sokeri, lisää kylmä maito. Vatkaa kuohkeaksi ja tiiviiksi vaahdoksi. Soseuta kotimaiset pakaste- mustaherukat tai käytä pakastettua mustaherukkasosetta/-pyrettä. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa. Pese lime, raasta sen kuori ja ota mehu talteen. Sekoita vaahdotettu mousse, mustaherukkapyree, sulatettu valkosuk- laa, limen raastettu kuori ja mehu keskenään. Kaada massa annosmal- joihin tai silikonivuokiin ja jäädytä seuraavaan päivään. Koristele marjoilla ja valkosuklaarouheella ennen tarjoilua tai kasta jäädyke sulatettuun valkosuklaaseen. Moussen voi myös pakastaa ja tarjota jäädykkeenä, käyttää leivosten ja täytekakkujen täytteenä tai siitä voi valmistaa moussekakun. immat makeat! VINKKI! Käytä moussea leivosten täytteissä. 7

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=