Lue uusin asiakaslehti

Vinkkejä Kaakao- ja Vaniljavanukkaan käyttöön

19.01.2011

Riisivanukkaisiin, kakkujen sidontaan tai paistettavaan täytteeseen. Ja moneen muuhun.

IsoMitan Kaakao- ja Vaniljavanukas -ainekset:

  • Voi käyttää kuten ”konditorijauhetta”.
  • Sopivat rahkamassojen sitomiseen.
  • Käyvät kaikkien maitopohjaisten jälkiruokien, kakkujen ja vaahtojen sidontaan.
  • Kestävät kuumennuksen ja paiston.
  • Maku pehmenee kylmäsäilytyksessä.
  • Sopivat myös riisivanukkaan pohjaksi.

 

 Kokeile vanukkaiden maustamiseen esimerkiksi:

  • sitruunaa
  • hedelmiä ja marjoja
  • rahkaa ja piimää.

 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu