Lue uusin asiakaslehti
Ainolan omenapaistos
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 1,00)

Ainolan omenapaistos

Annoksia: 50 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 5,0 kg

2,000 kg Omenalohko, pakaste
0,400 l Vesi
0,100 kg IsoMitta Päärynä-omenakiisseliainekset

Laita omenalohkot voideltuun GN-vuokaan.

Valmista kiisseli, anna tekeytyä 15 minuuttia ja levitä omenoiden päälle vuokaan.

Streusselmassa (murumassa)
0,100 kg Margariini 60 %, laktoositon
0,080 kg Sokeri
0,060 kg Vehnäjauho
0,080 kg Kaurahiutale
0,002 kg Leivinjauhe
Kaneli, jauhettu
Kastike:

Sekoita kaikki murumassan ainekset yleiskoneen lapavatkaimella tai käsin murumaiseksi seokseksi. Ripottele murumassa vuokaan tasaisesti ja paista kuivapaistolla uunissa 160°C:ssa noin 20 min, kunnes pinta on saanut väriä.

1,700 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,600 l Kuohukerma, vähälaktoosinen
0,270 kg IsoMitta Vanhanajan vaniljakastike -ainekset

Lisää maito ja kerma kulhoon ja sekoita joukkoon IsoMitta Vanhanajan Vaniljakastike -ainekset.Vatkaa ilmavaksi vaahdoksi.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu