Lue uusin asiakaslehti
Aprikoosi valkosuklaakakku
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Aprikoosi valkosuklaakakku

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 1,5 kg

0,180 kg Vetopohja, vaalea
0,070 l Aprikoosinektari
0,070 kg Aprikoosihillo

Pohja:

Leikkaa vetopohja rengasvuokaan sopivaksi. Kastele pohja aprikoosinektarilla ja levitä päälle aprikoosihillo.

0,300 l Kevytmaito, vähälaktoosinen
0,200 kg Maitorahka, laktoositon
0,350 kg IsoMitta Valkosuklaamousseainekset

Täyte:

Vaahdota yleiskoneessa maito, rahka ja mousseainekset.Levitä vaahto pohjan päälle. Lyö rengasvuokaa pöytään, jotta vaahto leviää tasaisesti ja ilmataskut poistuvat.

Tasoita pinta.

0,200 l Vesi
0,040 kg IsoMitta Aprikoosikiisseli/ -keittoainekset
0,006 kg Liivatelehti
0,100 l Aprikoosinektari

Kiille:

Valmista kiisseli pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata liotetut liivatteet nektarissa ja lisää kiisselin joukkoon. Kaada jäähtynyt seos kakun pintaan ja anna hyytyä kylmässä n.1h

Kakun voi pakastaa kiilteen hyydyttyä.

Rahkan tilalla voit käyttää kermaa tai tuorejuustoa.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu