Lue uusin asiakaslehti
Aurinkoinen mangokakku
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Aurinkoinen mangokakku

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 1,92 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
Pohja:
0,180 kg Digestive
0,080 l Sulatettu margariini, laktoositon

Hienonna keksit tehosekoittimella tai kutterilla ja lisää sulatettu margariini joukkoon. Painele murumassa tasaisesti irtopohjavuokaan.

Täyte:
0,600 kg Maitorahka, laktoositon
0,200 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,200 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,250 kg IsoMitta Tropiikinvaahtoainekset
0,016 kg Liivatelehti

Mittaa maito, kasvirasvasekoite, rahka ja vaahtoainekset. Vaahdota kovaksi vaahdoksi.

Sulata liotetut liivatelehdet. Lisää ensin pieneen vaahtomäärään ja sekoita seos loppuvaahtoon.

Levitä vaahtomassa keksimurukerroksen päälle ja anna hyytyä kylmässä 10 - 15 min.

Pintakiille:
0,006 kg Liivatelehti
0,150 kg Mangosose, makeuttamaton
0,200 l Vesi
0,060 kg IsoMitta Tropiikin Hedelmät -kiisseli/ -keittoaines

Sekoita veteen kiisseliainekset, sose ja sulatetut liivatteet. Levitä kiille hyytyneen kakun pinnalle.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu