Kinkkupiirakka
Annoksia: 8 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 2,08 kg
0,100 kg | Purjoviipale, pakaste |
0,200 kg | Kinkku, vähäsuolainen |
0,200 kg | Paprikasuikale, pakaste |
0,020 l | Ruokaöljy |
0,300 kg | Perunasuikale, kypsä |
Kuullota pakaste kasvikset uunissa tai pannulla jotta ylimääräinen neste poistuu. Lisää joukkoon kypsä- peruna ja suikaloitu kinkku.
0,400 kg | IsoMitta Pizzapohja |
Laita pitsapohja matalaan GN-vuokaan leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle kasvis-kinkkuseos.
Liemi: | |
0,120 kg | Kananmuna |
0,600 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,050 l | Touch of Taste Vaalea vasikanfondi |
0,006 kg | Persilja |
0,001 kg | Cayennepippuri |
0,200 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Valmista liemi ja mausta cayannella ja fondilla. Kaada liemi vuokaan ja ripottele pinalle juustoraaste.
Laita piirakka kuumaan 200ºC uuniin, paista noin 20 minuuttia kunnes liemi hyytynyt.
Anna piirakan jäähtyä ennen leikkaamista. Tarjoa salaatin kera.