Lue uusin asiakaslehti
Ranskalainen jouluhalko
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Ranskalainen jouluhalko

Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
0,500 kg Vetopohja, tumma
Kostutukseen:
0,200 l Appelsiinituoremehu
0,050 l Amanda-mantelilikööri

Kostuta kääretorttupohja manteliliköörillä maustetulla appelsiinimehulla.

0,300 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,300 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,300 l Vesi

Vaahdota Suklaamousseainekset vaniljakastikkeen ja veden kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä täytteestä 400 g torttulevyn päälle ja kääri levy rullalle.

Pursota loppu täytteestä massapussilla (10 mm tähtitylla) tortun päälle pitkillä vaakasuorilla vedoilla siten, että lopputulos muistuttaa puunrunkoa.

Perinteinen ranskalainen jouluhalko on koristeltu marsipaanisienillä sekä punaisilla kirsikoilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu