Avocadomousse ja chilimarinoidut katkaravut
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 0,55 kg
0,175 l | Laktoositon täysmaitojuoma |
0,025 kg | Bong Moussepohja-ainekset |
Mittaa kylmä maito ja mousseaines kulhoon, vatkaa ne vaahdoksi.
0,300 kg | Avocado, paseerattu |
0,500 kpl | Raastettu sitruunan kuori |
0,050 l | Ranskankerma, laktoositon |
Lisää joukkoon avocado, suola, 1/2 sitruunan raastettu kuori ja mausta muutamalla tipalla sitruunanmehua. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi.
Paseeratun tai soseutetun avokadon sijasta voit käyttää myös esim. pakasteavocadokuutioita.
Mikäli käytät maustamatonta avocadopyrettä, mausta mousse suolalla.
0,150 kg | Katkarapu, pakaste |
0,050 l | Chilikastike, makea |
0,003 kg | Valkosipuli |
0,005 kg | Suola |
Valuta sulaneet katkaravut, kaada kulhoon ja mausta chilikastikkeella, suolalla ja valkosipulilla. Anna maustua ennen tarjoilua.
Annostele mousse kulhoihin ja laita kylmään. Tarjoile seuraavana päivänä.
Koristele mousse marinoiduilla katkaravuilla.