Lue uusin asiakaslehti
Hunajainen lihapata
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Hunajainen lihapata

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,6 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
0,030 l Ruokaöljy
0,300 kg Juureskuutiosekoitus, pakaste
0,100 kg sipuli, pikkusipuli, pakaste

Kuumenna öljy, lisää sipuli ja juurekset (iso palakoko), freesaa.

0,900 l Vesi
0,010 kg IsoMitta Lihaliemiainekset
0,090 kg IsoMitta Ruskeakastikeainekset
0,010 l Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi

Sekoita vesi, IsoMitta Lihaliemi -ainekset, IsoMitta Ruskeakastike -ainekset ja Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi. Kaasda pohja freesattujen kasvisten päälle, kuumenna ja ketä n. 5 min.

Isoja määriä valmistaessa käytä osanestesuurustusmenetelmää.

0,100 l Kuohukerma, laktoositon
0,040 kg Hunaja
0,200 kg Naudanrinta, kypsä
Suola

Lisää kuohukerma, hunaja ja kuumenna. Tarkista maku ja kaada kastike vuokaan kuumennettujen lihojen päälle anna vetäytyä n. 10 min, tarjoile.

Lisää suolaa makusi mukaan.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu