Kermainen pippurikastike konjakilla
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 60 g
Määrä: 1,2 kg
0,050 kg | Sokeri |
0,050 kg | Salottisipuli |
0,050 kg | Voi, suolaton |
0,100 l | Konjakki |
Paahda sokeri kattilanpohjassa kevyesti, niin että se alkaa ruskistua. Lisää hienonnettu sipuli ja voi, anna kuullottua hetki. Lisää konjakki ja anna kiehua kunnes alkoholi on haihtunut ja maku tiivistynyt.
0,500 l | Vesi |
0,500 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,140 kg | IsoMitta Kermainen pippurikastike -ainekset |
Lisää kattilaan vesi ja kiehauta. Sekoita jauhe kylmän maidon joukkoon. Lisää suurus kiehuvaan veteen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 2 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.