Suklaalla kuorrutettu raikas hedelmäkakku
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 0,96 kg
Pohja: | |
0,150 kg | Gluteeniton suklaakeksi |
0,030 kg | Kookoshiutale |
0,080 l | Sulatettu margariini, laktoositon |
Täyte: |
Hienonna keksit muruiksi ja lisää sulatettu margariini hieman jäähtyneenä keksinmurujen ja kookoshiutaleiden joukkoon.
Levitä keksimurumassa leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
0,200 kg | Jogurtti, maustamaton |
0,200 l | Kuohukerma, laktoositon |
0,150 kg | IsoMitta Tropiikinvaahtoainekset |
Yhdistä jogurtti, kuohukerma ja IsoMitta Tropiikinvaahto -ainekset.
Vaahdota vaahdoksi 10 - 15 minuuttia.
0,180 kg | Appelsiini |
Kuutioi tai hienonna appelsiini ja sekoita vaahtoon.
Kumoa vaahtomassa vuokaan ja tasoita pinta.
Anna hyytyä kylmässä vähintään 2 tuntia tai yön yli ennen tarjoamista.
0,221 kg | Tumma suklaa |
0,147 l | Vispikerma, laktoositon |
Valmista suklaa kuorrute ja koristele kakun reunat valuvalla suklaakuorrutteella.
Koriste kakku muuten runsaasti mm. pilkotuilla tuoreilla hedelmillä, marjoilla ja marengilla.