2018 Punajuuri-kvinoalasagne
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg
0,863 kg | Kvinoa, suomalainen |
Mittaa kvinoa astiaan. Laske päälle kylmää vettä ja huuhtele hyvin siivilän avulla. Jätä huuhdellut siemenet siivilään 20 minuutiksi, näin ne valuvat mahdollisimman kuiviksi. Sekoittele ja kääntele siemeniä hieman valutuksen aikana.
Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Sekoittele välillä ja keitä 8 minuuttia.
12,000 l | vesi |
4,160 kg | Punajuurikuutio |
0,114 l | Rypsiöljy |
0,052 kg | Piparjuuriraaste |
0,020 kg | Timjami, tuore |
Kuullota nopeasti punajuuret, hienonnettu timjami ja piparjuuritahna rypsiöljyssä. Lisää kvinoa joukkoon.
4,800 l | Maitojuoma laktoositon rasvaton |
1,950 kg | IsoMitta Lasagnekastikeainekset |
12,000 l | vesi |
0,005 kg | Mustapippuri, rouhittu |
1,250 kg | Fetajuusto, kuutioitu |
Sokeri |
Lisää joukkoon kastikeainekset, pippuri, juusto ja neste. Sekoita ja kiehauta. Anna kypsyä 5 minuuttia.
5,200 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
1,250 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Levitä voidellun GN 1/1 65 -vuoan pohjalle kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen. Yhteen vuokaan menee 5 levyä.
Viimeiseksi annostele pinnalle kastiketta ja juustoraastetta. Paista lasagne yhdistelmäpaistolla 160°C noin 25 minuuttia. Anna hetki vetäytyä.
0,010 kg | Timjami, tuore |
0,380 kg | Punajuurikuutio |
Koristele hienonnetulla timjamilla ja punajuurikuutioilla.
Mittaa lämpötila. Ota näyte. Kirjaa ylös.