Lue uusin asiakaslehti

Kylmävalmistuksen raaka-aineet ja reseptiikka

Kylmävalmistus on kätevä ja kustannustehokas tapa valmistaa herkullista ruokaa, kunhan muistaa hyödyntää vain siihen sopivia raaka-aineita. Paina mieleesi myös kylmävalmistuksen reseptiikka, sillä se toistuu useimmissa tapauksissa samanlaisena.

Käytä näitä

Älä käytä näitä

Reseptiikka

Kylmävalmistuksen reseptiikka koostuu useimmissa tapauksissa seuraavista työvaiheista:

  1. Kylmä vesi ja tärkkelys sekoitetaan
  2. Lisätään mausteet ja maustekastikkeet
  3. Lisätään kylmät/jäiset kasvikset tai hedelmät
  4. Lisätään maitotaloustuotteet
  5. Lisätään proteiini (liha, kala, broileri, kasvisproteiini)
Asiakaspalvelu