Lue uusin asiakaslehti

Kylmävalmistuksen raaka-aineet ja reseptiikka

Kylmävalmistus on kätevä ja kustannustehokas tapa valmistaa herkullista ruokaa, kunhan muistaa hyödyntää vain siihen sopivia raaka-aineita. Paina mieleesi myös kylmävalmistuksen reseptiikka, sillä se toistuu useimmissa tapauksissa samanlaisena.

Käytä näitä

Älä käytä näitä

Reseptiikka

Kylmävalmistuksen reseptiikka koostuu useimmissa tapauksissa seuraavista työvaiheista:

  1. Kylmä vesi ja tärkkelys sekoitetaan
  2. Lisätään mausteet ja maustekastikkeet
  3. Lisätään kylmät/jäiset kasvikset tai hedelmät
  4. Lisätään maitotaloustuotteet
  5. Lisätään proteiini (liha, kala, broileri, kasvisproteiini)
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka