Lue uusin asiakaslehti
Mantelikala, kylmävalmistus
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Mantelikala, kylmävalmistus

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 3,6 kg

2,000 kg Sei-Lohikuutio-sekoitus
0,007 kg Suola
0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
0,800 l vesi
0,080 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,250 kg IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,400 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,050 kg Mantelilastu
0,008 kg Tilli, hienonnettu, pakaste
0,001 kg Suola

Asettele kalat vuokaan. Voit käyttää myös sei- tai lohiannospaloja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kylmäänveteen pohja-ainekset. Lisää juustocreme ja kasvisrasvasekoite.

Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

Levitä kastike kalojen päälle ja ripottele pinnalle mantelilastuja.

Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 160°C n 25-30 min.

Ripottele paistetun kalavuoan päälle tilliä.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka