Lue uusin asiakaslehti
Mantelikala, kylmävalmistus
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Mantelikala, kylmävalmistus

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 3,6 kg

2,000 kg Sei-Lohikuutio-sekoitus
0,007 kg Suola
0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
0,800 l vesi
0,080 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,250 kg IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,400 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,050 kg Mantelilastu
0,008 kg Tilli, hienonnettu, pakaste
0,001 kg Suola

Asettele kalat vuokaan. Voit käyttää myös sei- tai lohiannospaloja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kylmäänveteen pohja-ainekset. Lisää juustocreme ja kasvisrasvasekoite.

Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

Levitä kastike kalojen päälle ja ripottele pinnalle mantelilastuja.

Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 160°C n 25-30 min.

Ripottele paistetun kalavuoan päälle tilliä.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu