Satokauden Omenainen-kinuskiherkku
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,0 kg
Granola | |
0,150 kg | Pähkinäsekoitus |
1. Rouhi pähkinä pienemmiksi veitsellä tai tehosekoittimella.
0,150 kg | Gluteeniton kaurahiutale |
2. Mittaa kaurahiutaleet ja pähkinät astiaan.
0,140 kg | Vaahterasiirappi |
0,008 kg | Kaneli |
0,005 | Vaniljasokeri, aito |
0,050 l | Rypsiöljy |
3. Kiehauta vaahterasiirappi, kaneli, vanilijasokeri ja rypsiöljy kattilassa. 4. Lisää seos kaurahiutaleiden ja pähkinöiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi. 5. Laita kuivapaisolle 125 astetta ja 20 min.
Täyte 1: | |
0,200 l | Aito, vaahtoutuva Kaura kinuskikastike |
0,400 kg | Aito, kaurajogurtti |
0,040 kg | Fariinisokeri |
1. Vatkaa kinuskikerma kovaksi vaahdoksi. 2. Lisää fariinisokeri ja kaurajogurtti vaahdon joukkoon.
Omenakiisseli | |
0,300 kg | Omenakuutio, pakaste |
0,010 kg | Fariinisokeri |
1. Laita omenakuutiot ja fariinisokeri voideltuun pieneen GN astiaan ja sekota. 2. Laita omenat uuniin ja paista 175 astetta noin 15 min.
0,150 kg | IsoMitta Omena-kanelikiisseli/ -keittoainekset |
0,600 l | Vesi |
3. Mittaa IsoMitan omena-kanelikiisseli aines ja kylmä vesi astiaan. Sekoita muutama minuutti niin, ettö aines ja vesi ovat sekoittuneet kunnolla ja rakenne on tasainen. Anna tekeytyä n. 15 min. Sekoita.
0,005 kg | Vaniljasokeri, aito |
0,001 kg | Sormisuola, hiutale |
4. Lisää joukkoon paistetut omenat, vaniljasokeri ja pieni ripaus suolaa sekoita. KOKOAMINEN: 3 dl lasi tai muovinen smoothie muki. Kokoamiseen kannattaa käyttää pursotinpussia. Pohjalle 0,030 kg kinuski täytettä Keskelle 0,100 kg omenakiisseliä Päälle 0,030 kg kinuski täytettä Pinnalle 0,060 kg granola