Lue uusin asiakaslehti
Tomaattinen perunahippu-kinkkuvuoka
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Tomaattinen perunahippu-kinkkuvuoka

Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg

G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
0,070 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,070 kg IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja
1,400 l vesi

Ripottele kylmäsuurustuvat kastike-/keittipohja -ainekset kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.

0,500 kg juustocreme, laktoositon
0,025 kg Bong Lihaliemi -ainekset, 0,5 %
Mustapippuri, rouhittu

Lisää pohjaan juustocreme, liemijauhe ja pippuri. Sekoita hyvin.

0,400 kg Kinkkusuikale
0,200 kg aurinkokuivattu tomaattisuikale, valutettu
0,400 kg Vihannessekoitus, pakaste

Lisää joukkoon jäinen vihannes, valutettu tomaattisuikale sekä kinkkusuikale. Sekoita hyvin.

1,000 kg Perunahippu

Sekoita joukkoon jäinen perunahippu. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40 % höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka