Tomaattinen perunahippu-kinkkuvuoka
Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg
0,070 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
0,070 kg | IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja |
1,400 l | Vesi |
Ripottele kylmäsuurustuvat kastike-/keittipohja -ainekset kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.
0,500 kg | Juustocreme, laktoositon |
0,025 kg | Bong Lihaliemiainekset, 0,5 % |
Mustapippuri, rouhittu |
Lisää pohjaan juustocreme, liemijauhe ja pippuri. Sekoita hyvin.
0,400 kg | Kinkkusuikale |
0,200 kg | Aurinkokuivattu tomaattisuikale, valutettu |
0,400 kg | Vihannessekoitus, pakaste |
Lisää joukkoon jäinen vihannes, valutettu tomaattisuikale sekä kinkkusuikale. Sekoita hyvin.
1,000 kg | Perunahippu |
Sekoita joukkoon jäinen perunahippu. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40 % höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.