Lue uusin asiakaslehti
IsoMitta Maitosuklainen vadelmakakku
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

IsoMitta Maitosuklainen vadelmakakku

Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
Vadelmamousse täyte
0,100 l Vesi
1,000 kpl Liivatelehti

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

0,030 kg IsoMitta Vadelma-vaniljamousseainekset
0,100 l Laktoositon täysmaitojuoma

2. Mittaa IsoMitta Vadelma-vaniljamousse aines ja laktoositon maitojuoma yleiskoneen kulhoon. Vatkaa kuohkeaksivaahdoksi n. 10 minuuttia.

0,100 kg Vadelmasose
0,060 kg Sokeri

3. Lisää vaahtoon vadelmasose ja hienosokeri.

0,013 kg Sitruunavesi

4. Laita kattilaan noin noni 0,013 kg (1rkl ) sitruunalla maustettua vettä (tavallinen vesi käy myös) ja kiehauta. Lisää sinne liotetut liivatelehdet, kiehauta niin, että liivatelehti sulaa kunnolla nesteeseen. 5 Lisää liivatelehti koko ajan sekoittaen vadelmavaahdon joukkoon.

0,060 kg Vadelma, tuore

6. Laita irtopohjavuokaan (halkaisina noin 16 cm) pohjalle leivinpaperi ja vuoraa reunat reunakalvolla. (reunakalvo auttaa kakun irroittamista vuoasta.) 7. Kaada vadelmamoussesta puolet vuokaan. Lisää tuoreet vadelmat ja lisää loppu vadelmamoussesta päälle ja laita kylmään hyytymään. Tämä kannattaa tehdä edellisenä päivänä. VINKKI: vadelmamoussen voi laittaa pakastimeen 1-2h ennen kakun kokoamista. Helpottaa moussen siirtämistä kakun kokoamisen vaiheessa.

Pohja 1:
0,250 kg Gluteeniton suklaakeksi
0,050 kg Voi, laktoositon

1. Murustele suklaakeksit käsin tai tehosekoittimella murusiksi. Keksit saavat jäädä rouheiseksi, jotta niihin jää purutuntumaa. Gluteeniton keksi menee helposti murusiksi. 2. Sulata voi ja kaada keksimurujen joukkoon. Sekoita tasaiseksi massaksi 3. Laita irtopohjavuokaan (halkaisija 23 cm) ja pohjalle leivinpaperi ja vuoraa reunat reunakalvolla. (reunakalvo auttaa kakun irroittamista vuoasta.) 4. Laita keksipohja jääkaappiin odottamaan kakun kokoamista.

Suklaamousse täyte
2,000 kpl Liivatelehti
0,200 l Vesi

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen

0,200 l Vispikerma, laktoositon

2. Laita vispikerma yleiskoneen kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Siirrä kermavaahto toiseen astiaan. Voit käyttää samaa kulhoa suklaamoussen vaahdottamiseen.

0,100 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,125 l Laktoositon täysmaitojuoma

3. Mittaa IsoMitan suklaamousse aines ja kylmä laktoositon maitojuoma yleiskoneen kulhoon. Vatkaa kunnes vaahto on kuohkeaa n. 10 minuuttia.

0,200 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
0,040 kg Sokeri

4. Lisää vaahtoon tuorejuusto ja hienosokeri.

0,013 kg Vesi

5. Laita kattilaan noin 0,013 kg vettä ja kiehauta.. Lisää kiehuvaan veteen liotetut liivatelehdet, kiehauta niin, että liivatelehti sulaa kunnolla nesteeseen. 6. Lisää liivatelehti kokoajan sekoittaen suklaamoussevaahtoon.

Kakun kokoaminen: Laita vadelmammousse keskelle keksipohjaa (halkaisija 23 cm). Kaada suklaamousse kakun päälle ja levitä tasaiseksi, niin että reunat ja päällinen menee kokonaan piiloon. Kakun sisälle jää vadelmamousse sydän. Laita kakku hyytymään jääkaappiin mielellään yön yli. Koristele ennen tarjoilua tuoreilla vadelmilla ja orvokeilla. VINKKI: kakun reunakalvoille voi ruiskuttaa hieman vuokaspräyta, joka helpottaa reunakalvon irroittamista kakusta tai kakun voi laittaa pakastimeen 1-2 h ennen reunakalvon irroittamista.

0,030 kg Syötäviä kukkia

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu