Lue uusin asiakaslehti
Valkosuklaamousse ja mantelicrumble
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Valkosuklaamousse ja mantelicrumble

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 148 g
Määrä: 1,48 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
0,050 kg Ruokokidesokeri

Mantelicrumble: Leikkaa voi kuutioksi ja laita pakkaseen. Sekoita kuivat aineet keskenään yleiskoneella. Lisää jäätynyt voi pikkuhiljaa kuivien aineiden sekaan, kunnes seos on hiekkamaista. Kaada paperilla vuoratulle pelille. Paista 15 minuuttia 160 c asteessa uunissa.

0,206 kg IsoMitta Valkosuklaamousse -ainekset
0,165 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,165 l Vispikerma, laktoositon
0,100 kg Valkosuklaa

Valkosuklaamousse: Sekoita IsoMitta Valkosuklaamousse -ainekset kylmään kerma-maitoon ja vatkaa voimakkaasti noin 10 minuuttia, kunnes seos on ilmavaa. Lisää massaan raastettu valkosuklaa. Kaada mousse annoskokoiseen silikonimuottiin ja pakasta.

0,100 kg IsoMitta Lakritsamousse -aines
0,100 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,100 kg Lakritsisiirappi
0,100 kg Maitorahka, laktoositon

Lakritsimousse: Kaada IsoMitta Lakritsamousse -ainekset kulhoon, lisää maito ja vatkaa voimakkaasti n. 10 min. Lisää lakritsisiirappi ja rahka, sekoita tasaiseksi. Laita mousse pursotinpussiin ja jätä pöydälle odottamaan esillelaittoa.

0,080 kg IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset
0,200 l vesi
0,120 kg Sitruunapyre
4,000 kpl Liivate

Sekoita IsoMitta Sirtuunakiisseliainekset ja sitruunapyre kuumaan veteen, lisää myös liivate ja sekoita varovasti kunnes kiille on sileä. Anna jäähtyä 30˚C ja kaada ohut kerros jäätyneiden valkosuklaa-annosten päälle. Laita kylmään asettumaan.

Kokoa annos lautaselle ja koristele.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka