Suklaamoussekakku
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 190 g
Määrä: 3,04 kg
2,000 kpl | Kakkupohja, suklaa |
Leikkaa kakkupohjat rengasmuotin kokoisiksi. Aseta muovinauha kakkumuotin sisäreunalle ja laita 1 kpl kakkupohja pohjaksi.
0,228 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,200 l | Vispikerma, laktoositon |
0,050 kg | Lakritsisiirappi |
0,100 kg | Tummasuklaa |
Sekoita IsoMitta Suklaamousse-ainekset kylmään kerma-maitoseokseen ja vatkaa voimakkaasti noin 10 minuuttia kunnes seos on ilmavaa. Lisää massaan lakritsisiirappi ja raasta sekaan tummasuklaata. Kaada moussemassa kakkupohjan päälle, lisää toinen kakkupohja ja päällimmäiseksi vielä moussemassakerros.
5,000 kpl | Liivatelehti |
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen, noin 10 min. Nosta sen jälkeen paperin päälle kuivumaan hetkeksi.
0,087 kg | IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset |
0,230 l | Vesi |
0,230 l | Mangosose, makeuttamaton |
Sekoita IsoMitta Mangokiisseliainekset ja mangosose kuumaan veteen, lisää myös liivate ja sekoita varovasti kunnes kiille on sileä. Anna jäähtyä 30˚C ja kaada ohut kerros kakun päälle. Laita kylmään asettumaan. Koristele jäähtynyt valmis kakku lakritsimurulla ja lakritsisiirapilla. * Mangososeen voi myös korvata passionsoseella