Sitruunarisotto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg
0,700 kg | Risotto riisi |
Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan.
2,700 l | vesi |
0,090 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
0,350 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,230 kg | IsoMitta Sitruunakastikeainekset |
0,007 kg | Suola |
Lisää kasvirasvasekoite, IsoMitta Sitruunakastike -ainekset ja suola suurusteeseen.
Kaada kastike riisin päälle ja sekoita.
0,200 kg | Herne, pakaste |
Varmista massan lämpötila max. +4°C
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max. 72h
Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60 % n. 30-40 min.
Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min.
Anna vetäytyä n. 15 min, ennen tarjoilua.