Lue uusin asiakaslehti
Sitruunarisotto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Sitruunarisotto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
0,700 kg Risotto riisi

Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan.

2,700 l vesi
0,090 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja

Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

0,350 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,230 kg IsoMitta Sitruunakastike -ainekset
0,007 kg Suola

Lisää kasvirasvasekoite, IsoMitta Sitruunakastike -ainekset ja suola suurusteeseen.

Kaada kastike riisin päälle ja sekoita.

0,200 kg Herne, pakaste

Varmista massan lämpötila max. +4°C

Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max. 72h

Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60 % n. 30-40 min.

Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min.

Anna vetäytyä n. 15 min, ennen tarjoilua.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka