Lue uusin asiakaslehti
Sitruunarisotto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Sitruunarisotto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
0,700 kg Risotto riisi

Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan.

2,700 l vesi
0,090 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja

Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

0,350 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,230 kg IsoMitta Sitruunakastike -ainekset
0,007 kg Suola

Lisää kasvirasvasekoite, IsoMitta Sitruunakastike -ainekset ja suola suurusteeseen.

Kaada kastike riisin päälle ja sekoita.

0,200 kg Herne, pakaste

Varmista massan lämpötila max. +4°C

Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max. 72h

Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60 % n. 30-40 min.

Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min.

Anna vetäytyä n. 15 min, ennen tarjoilua.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu